Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین فرج‌الله براتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به توافق دانشگاه آزاد کشور و وزارت بهداشت، مقرر شد مراکز واکسیناسیون در تمام واحدهای دانشگاهی که رشته های علوم پزشکی دارند راه اندازی شود.

وی افزود: پنج مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دانشگاه های استان فعالیت می کنند که از این تعداد ۲ مرکز در اهواز دایر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در حال حاضر واکسیناسیون کارمندان دانشگاه به طور کامل انجام شده همچنین بیش از ۹۰ درصد اعضای هیات علمی و بسیاری از دانشجویان واکسن خود را دریافت کرده اند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به اینکه مراکز واکسیناسیون توسط دانشجویان حوزه علوم پزشکی اداره می شوند گفت: هدف از راه اندازی این مراکز، واکسیناسیون اساتید، کارکنان و دانشجویان است تا بتوانیم برای آموزش حضوری آماده شویم اگرچه در این مراکز واکسیناسیون دیگر افراد نیز انجام می شود و هیچ فرقی در نوبت دهی بین همکاران و مردم نیست.  

وی ادامه داد: در شرایط موجود فعالیت کلاس های درس به صورت آنلاین آغاز شده اما احتمال دارد برخی از کلاس ها در انتهای ترم به صورت حضوری برگزار شود همچنین پیش بینی می شود امتحانات پایان ترم حضوری باشد.

براتی با اشاره به دریافت مجوز دانشکده پزشکی از وزارت بهداشت گفت: جذب دانشجو در این رشته منوط به داشتن امکانات آموزشی، اعضای هیات علمی و آزمایشگاه های بالینی است که همه این موارد در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان موجود است اگرچه آزمایشگاه های بالینی ما باید تقویت شوند. 

وی بیان کرد: تلاش می کنیم با برطرف کردن برخی کمبودها، در مهرماه ۱۴۰۱ دانشجوی رشته پزشکی و دندان پزشکی جذب کنیم. 

دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان دارای ۶۴ هزار دانشجو در یک هزار و ۵۰ رشته محل بوده که از این تعداد ۱۷ هزار نفر در اهواز فعالیت می کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واکسیناسیون سراسری خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واکسیناسیون سراسری ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واکسیناسیون سراسری خوزستان اهواز دانشگاه آزاد اسلامی مراکز واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از 12 هزار پزشک در این آزمون تخصصی بیان کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام‌کننده در این آزمون 12 هزار و 358 نفر است که از این تعداد 6424 نفر خانم یعنی 52 درصد شرکت‌کنندگان و 5934 نفر آقا یعنی 48 درصد شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در 29 حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت‌کننده می‌توانند در 27 رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین‌اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از 3200 نفر به بیش از 5 هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز 12 درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی درمورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد 12 میلیون تومان و دستیاران متاهل 15 میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال