Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز -وضعیت وجود گله‌های سگ‌های بلاصاحب در اهواز به گونه‌ای است که بار‌ها شهروندان و به ویژه کودکان مورد حمله سگ‌ها قرار گرفته‌اند و این حمله‌های ناگهانی، موجب وحشت مردم شده است.

مریم جوادپور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد اهواز به دلیل حمله سگ‌های ولگرد قصد فرار کردن از سگ‌ها را داشته که به یک خودرو برخورد کرده و متاسفانه جان خود را از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر ترس و نگرانی ناشی از حمله سگ‌ها، خطر حیوان‌گزیدگی سلامت مردم را نیز تهدید می‌کند. برخی از سگ‌های بلاصاحب به بیماری هاری مبتلا هستند؛ هاری بیماری ویروسی است که موجب التهاب مغزی حاد می‌شود. در صورت ابتلا به هاری، مرگ تقریبا قطعی است.

هفته گذشته دکتر مریم جوادپور، عضو هیات علمی جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز پس از مواجهه با گله‌ای از سگ‌ها، در تلاش برای فرار از سگ‌ها با یک خودروی عبوری تصادف کرد و جان خود را از دست داد.

پس از آن، دکتر سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان در نشستی گفت که محلات اهواز محل جولان سگ‌های بلاصاحب شده‌اند و در مواردی شاهد لت و پار شدن این کودکان و سقط جنین زن باردار در پی حمله این سگ‌ها بوده‌ایم.

وی تعداد موارد حیوان‌گزیدگی در شهر‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال جاری را ۵ هزار و ۳۲۷ مورد عنوان کرد که ۴ هزار و ۶۱۵ مورد آن مربوط به گازگرفتگی سگ بوده است.

علوی همچنین از هزینه‌کرد ۳ تا ۴ میلیون تومانی برای هر مورد حیوان‌گزیدگی خبر داد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان به شکایت علیه شهرداری اهواز در زمینه موارد مختلف از جمله سامان‌دهی سگ‌های بلاصاحب، اشاره کرده و وظیفه بهداشت در این زمینه را نظارتی عنوان کرده است.

مرگ استاد دانشگاه آزاد اهواز به دلیل حمله سگ‌ها، منجر به واکنش‌های زیادی شد. این در حالی است که بار‌ها شهروندان خواستار جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب از شهر شده‌اند و رسانه‌ها نیز نسبت به عواقب ناشی از وجود این سگ‌ها هشدار داده‌اند.

پیش از وقوع این حادثه، رضا امینی شهردار اهواز از زنده‌گیری و انتقال ۵۰۰ تا ۶۰۰ سگ به محل نگهداری سگ‌ها خبر داده بود؛ این گفته شهردار در حالی بود که چند هزار سگ بلاصاحب در اهواز وجود دارد.

در پی این ماجرا، سیاوش محمودی رئیس شورای اسلامی شهر اهواز نیز اقدامات شهرداری در زمینه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب را بدون تداوم دانست و تاکید کرد که شهرداری‌های مناطق، سازمان مدیریت پسماند و فرمانداری یک بار برای همیشه سگ‌های بلاصاحب را جمع‌آوری کنند تا سلامت به زندگی مردم برگردد.

همچنین حسن مرادی معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز وجود سگ‌های ولگرد و بلاصاحب در خیابان و معابر عمومی را یکی از مشکلاتی عنوان کرد که بهداشت و سلامت شهروندان را تهدید می‌کند و از ورود دادستانی به این امر خبر داده است.

بنا به گفته وی در هفته‌های آینده، طرح ضربتی جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۲ هزار سگ بلاصاحب از سطح معابر اهواز کلید می‌خورد و به زودی این سگ‌ها از سطح شهر جمع‌آوری می‌شوند.

چنین اقدامی پس از مرگ یک شهروند، نوش دارو پس از مرگ سهراب محسوب می‌شود. سوال اینجا است که چرا پیش از وقوع چنین حادثه‌ای اقدام موثری در این زمینه انجام نشده بود؟

هر چند آمار دقیقی از سگ‌های بلاصاحب در اهواز وجود ندارد، اما بنا به گفته محمود ثابت‌قدم مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز، پیش از این تعداد این سگ‌ها ۴ هزار قلاده عنوان شده است که در صورت ادامه دسترسی این حیوانات به غذا در مرکز شهر ممکن است تعداد آن‌ها به ۱۰ هزار قلاده افزایش یابد.

بیشتر بخوانید

شوک درگذشت استاد جوان دانشگاه آزاد به مردم/ از جولان سگ‌های ولگرد تا بی‌توجهی مسئولان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اهواز قربانی جدید سگ‌های بلاصاحب

بنابراین به نظر می‌رسد در صورت جمع‌آوری ۲ هزار سگ نیز باز هم تعداد سگ‌های بلاصاحب در اهواز زیاد باشد و شاید تنها از افزوده شدن تعداد این سگ‌ها در شهر جلوگیری شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سگ های ولگرد مدیریت پسماند بلاصاحب در اهواز سگ های بلاصاحب دانشگاه آزاد سگ های ولگرد حمله سگ ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور

آفتاب‌‌نیوز :

 «نون مصرفی دوسال خانواده هشت نفره‌ام را سیل برد» این‌ها حرف‌های دردناک محمد ریگی کشاورز منطقه سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی ۲۵ کیسه ۱۰۰ کیلویی گندمش را سیل برده است.

رئیس مرکز خشکسالی احد وظیفه امروز هشدار داد هر لحظه امکان سیل خطرناک در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان وجود دارد و کشاورزان مراقب گندم‌هایشان باشند تا سیل نبرد.

بارش‌های امسال در مناطق جنوبی کشور سیل‌های ویرانگری ایجاد کرد سیل‌ها حتی در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس که باران برای آن‌ها رویا بود نیز شکل گرفت.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که گندمکاران قبل از ورود کمباین به مزرعه، پیش بینی‌ها و هشدار‌های هواشناسی را ببینند، باران برداشت را سخت می‌کند و سیل ایجاد می‌کند.

سیل‌های اخیر در منطقه جنوب کشور ۱۱۶۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد.

با این میزان پول می‌توان کل گندم کشاورزان استان سیستان و بلوچستان معادل ۶۷ هزار تن را با قیمت کیلویی ۱۷۵۰۰ تومان خرید تضمینی کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • این الهلال برای سه گانه کمین کرده است!
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان