Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ریاست دانشگاه آزاد کشور موظف شدیم تا در حادثه فوت دکتر جواد پور استاد دانشگاه آزاد اهواز بر اثر حمله سگ‌های ولگرد تا حصول نتیجه، پیگیری حقوقی را ادامه دهیم.

وی افرود: از شهرداری اهواز خواستیم تا نسبت به جمع‌آوری سگ‌های ولگرد اطراف دانشگاه اقدام کند؛ این سگ‌ها بعضا وارد دانشگاه می‌شود و در محیط دانشگاه نیز امنیت دانشجویان را سلب کرده اند؛ از مطالبه‌گری بسیج دانشجویی و تشکل‌های دانشگاه در این خصوص نیز تقدیر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افروس عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بعد از استان تهران دومین دانشگاه آزاد مهم کشور است و شامل ۱۵ واحد دانشگاهی، یک مرکز، دو پردیس، ۹ آموزشکده سما و ۳۲ مدرسه است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد خوزستان حدود ۶۵ هزار دانشجوی ایرانی و بین‌المللی دارد، افزود: با دارا بودن حدود ۴۵ درصد جمعیت دانشجویی، بزرگترین دانشگاه استان خوزستان هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بیان کرد: یک هزار و ۴۶۰ عضو هیات علمی، یک هزار و ۸۰۰ نیروی حق‌التدریسی و ۲ هزار و ۴۰۰ کارمند نیز در این دانشگاه مشغول به کار هستند.

وی در خصوص افزایش شهریه‌ها، گفت: این موضوع در سطح کشور اعمال می‌شود و با رتبه‌بندی بر اساس هر واحد دانشگاهی و رشته تحصیلی، این شهریه‌ها متغیر هستند. در واحدهایی که در مناطق کم برخوردار هستند، شهریه نیز کمتر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در باره درآمدزایی دانشگاه، عنوان کرد: در سطح استان مختلف املاک زیادی داریم که به دنبال درآمدزا کردن آن هستیم؛ به عنوان مثال به دنبال توریست درمانی، هتلینگ و ایجاد سراهای نوآوری در حوزه مناطق آزاد، نفت و گاز و فولاد هستیم. متاسفانه با توجه به کاهش دانشجو و افزایش هزینه‌ها، دانشگاه تا حدودی اسماً زیان‌ده است اما واقعیت این است که اگر طلب‌های سنواتی که از بعضی ارگان‌ها داریم به موقع پرداخت شوند، طبیعتا از حالت زیان‌دهی خارج می‌شویم.

وی ابراز امیدواری کرد تا مهرماه آینده تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اهواز راه‌اندازی شود و گفت: در اهواز ساختمانی به این منظور در نظر گرفته شده و برای جذب هیات علمی نیز فراخوان داده شده است. برای استفاده از بیمارستان نیز در حال رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی اهواز هستیم که بتوانیم به شکل تهاتر یکی از بیمارستان‌های اهواز را در اختیار داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اهواز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد